Produkt został dodany do ulubionych - kliknij tutaj aby otworzyć ulubione
Produkt został usunięty z ulubionych
Wybrany produkt został dodany do koszyka
Wybrany produkt został usunięty z koszyka
Zapisz się do NEWSLETTERA |
|


Jeżeli zakupiłeś produkt, ale nie chcesz go kupować, możesz anulować transakcję zakupu. Anulować możesz jedynie transakcję, która nie została jeszcze zrealizowana. Aby anulować transakcję zakupu musisz:
- Zalogować się do swojego konta;
- Kliknąć na link "Moje ustawienia"
- Przejść do swojej zakładki w której znajdziesz przycisk "Zakupione produkty"
- Wybrać transakcję zakupu którą chcesz anulować - klikając na jej nazwę;
- Otworzy się szczegółowy opis transakcji, w której należy kliknąć przycisk "Anuluj transakcję".

Po kliknięciu tego przycisku podana transakcja zostanie anulowana.